Introductie TITAN desk aan de Nederlandse markt

dinsdag 29 november 2016
timer 2 min
Tijdens de vakbeurs Verkeer Mobiliteit en Parkeren heeft Inter Visual Systems de TITAN desk officieel geïntroduceerd aan de Nederlandse markt. Deze control room desk is ontwikkeld in samenwerking met CREON.

Waarom de TITAN desk?

Door de veelvoud aan informatiestromen waartussen operators zich bevinden, wordt het werk voor operators complexer. Om goed overzicht te houden, wordt er gewerkt met de gepersonaliseerde werkomgeving. Hiermee bepaalt elke operator zelf welke informatiestromen waar en wanneer getoond worden. Zodat hij zo effectief en efficiënt mogelijk zijn taken kan uitvoeren.

Wat is de TITAN desk?

De TITAN desk is de nieuwste state-of-the-art operatorwerkplek, speciaal ontworpen voor een nette integratie van hardware van verschillende leveranciers. Dit resulteert in een opgeruimde desk met enkel één muis en toetsenbord.

Wat maakt de TITAN desk uniek?

De TITAN desk kenmerkt zich door zijn robuuste en compacte uitstraling. Ondanks dat het tafelblad slechts één meter diep is, heeft het eenzelfde werkoppervlakte als andere operatordesks. Maar daardoor neemt het minder ruime in beslag. De desk is ontwikkeld met twee 4K monitoren voor optimale beeldkwaliteit. Hierdoor kunnen tot wel acht bronnen op full HD resolutie getoond worden. Met Barco OpSpace is de operator zelfs in staat om zijn pixelspace in te delen met nog meer bronnen, zoals te zien is op de bijgevoegde afbeelding. De ledverlichting aan de onderzijde van de desk is aangebracht om alarmmeldingen en/of beschikbaarheid te visualiseren. Het tafelblad en de schermen zijn afzonderlijk in hoogte verstelbaar. Zo kan iedere operator de voor hem meest ideale configuratie kiezen. Hieronder een korte opsomming van de unieke eigenschappen van de TITAN desk:

  • Compacte desk;
  • Voorzien van 4K monitoren;
  • Ontworpen voor een nette integratie van hardware;
  • Ingebouwde alarmvisualisatie;
  • Elektrisch in hoogte verstelbaar.

Optioneel kan de desk worden voorzien van een draadloos oplaadpunt voor mobiele devices, zoals tablets en telefoons, en een geïntegreerde soundbar om alarmeringen en geluid van bronnen af te spelen.

Demonstratie van de TITAN desk

Bent u benieuwd naar de TITAN desk? U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een demonstratie bij Inter Visual Systems in Duiven.