Kijk anders naar investeringen in bereikbaarheid

dinsdag 3 maart 2020
timer 1 min
“Met het vergelijkingsmodel 'Een nieuwe kijk op bereikbaarheid' is onder meer de bereikbaarheid voor de locatie Tilburg Universiteit in beeld gebracht. We zien dat er een autonome daling is van de autobereikbaarheid. Deze daling is zelfs niet te compenseren met een zwaar maatregelenpakket voor de auto.”

Hans Voerknecht, senior consultant duurzame mobiliteit bij Move Mobility, geeft tijdens Building Holland een nieuwe kijk op investeringen in bereikbaarheid. Meld u nu aan om deze boeiende sessie geheel gratis bij te wonen!


De recent ontwikkelde modelmethodiek 'Een nieuwe kijk op bereikbaarheid' biedt vergelijkend inzicht in het effect van multimodale infra-investeringen, waarbij multimodaal ook echt multimodaal is. Waarbij óók de effecten van (dis)comfort in beeld worden gebracht. En een differentiatie wordt gemaakt naar doelgroepen.


Hiermee wordt helder welke doelgroepen meer of minder baat hebben bij infra-investeringen. Deze nieuwe methode snijdt hout. Het geeft nieuwe informatie voor besluitvormingsprocessen en onderhandelingstafels. 

 

Meer informatie en aanmelden: klik hier.



Er worden tal van side events georganiseerd tijdens Building Holland.
Deze zijn gratis te bezoeken. Bekijk hier het hele programma