Komt u ook naar het Parking as a Service Congres?

dinsdag 11 juni 2019
timer 2 min
Duurzaam parkeren speelt een steeds grotere rol in de toekomst van stedelijke mobiliteit. In Nederlandse steden is eenvoudig en duurzaam parkeren een belangrijk onderwerp. Daarom organiseert Parkmobile op donderdag 27 juni de eerste editie van het PaaS Congres (Parking as a Service) in Amersfoort.

Tijdens dit congres geven we vervolg aan de dialoog met onder andere gemeenten en garage operators over de toekomst van parkeren. En de rol die mobiliteitsdata hierin hebben. Er worden data en learnings gedeeld om de samenwerking en innovatie in het parkeerbeleid te stimuleren. Zo zijn er sprekers uit de politiek en wetenschap waaronder Eerste Kamerlid en tevens voorzitter van het congres Annemarie Jorritsma-Lebbink en Dr. Giulano Mingardo, senior onderzoeker bij het Erasmus Centre for Urban, Port and Transport Economics (Erasmus UPT).

Het thema van het congres is Smart City Solutions. Oftewel slimme oplossingen, waarmee we parkeren en mobiliteit efficiënter kunnen organiseren, ten behoeve van een moeiteloze parkeerervaring en beter leefbare steden. We maken hierbij gebruik van data, zoals het aantal parkeeracties binnen een bepaald gebied en tijd en de locaties waar gezocht wordt naar een parkeerplek. Waardevolle informatie om parkeerservices en parkeerbeleid te optimaliseren. Als partner in mobiliteit delen we deze informatie, zodat we samen stappen kunnen maken in innovatie en optimalisatie van mobiliteit.

Mis het niet! En neem gerust een collega of introducé mee. 

Direct aanmelden of meer infomatie >>>

Komt u 27 juni ook naar het Parking as a Service Congres? from Parkmobile on Vimeo.

Fotobron: Parkmobile