Leicon busperron Fundadrain

vrijdag 5 februari 2010
timer 1 min
De afvoer van hemelwater in bushaltes wordt door ontwerpers en wegbeheerders steeds vaker als probleem ervaren. Door de kennis van Leicon en ACO te bundelen is een oplossing gevonden die in vrijwel alle haltesituaties toepasbaar is.  
Leicon busperron Fundadrain

De  Leicon Busperron Fundadrain is een prefab element van 2,00 meter dat is opgebouwd uit Profil Perronbanden, de RoadDrain van Aco en een funderingselement.

Mogelijkheden


Doordat in de productie voor een maximaal flexibel systeem is gekozen, kan de Busperron Fundadrain in verschillende uitvoeringen en met vrijwel alle voorkomende overgangen geleverd worden. Zo kunnen de busperronelementen desgewenst voorzien worden van LED-verlichting en zwart/wit blokmarkering en kunnen de perronbanden geleverd worden in verschillende kleuren (grijs, antraciet) en verschillende materialen (beton, natuursteen). De elementen kunnen eenvoudig gecombineerd worden met de prefab busperron verbredingselementen. Hiervoor is een speciale oplegging aangebracht aan de achterzijde van de Busperron Fundadrain.


Productinformatie


- Prefab oplossing betekent snelle verwerking. Door de tijdsbesparing\"halte.jpg\"
kunnen aannemers qua inbouwkosten een kostenbesparing realiseren;
- Eenvoudige plaatsing;
- Geschikt voor extreme belastingen (verkeersklasse F900);
- Vormvast en duurzaam;
- Grote buffercapaciteit van lijngoot bij pieken in hemelwater;
- Vandalismebestendig (geen losliggende delen);
- Geen kans op roestvorming;

U kunt hier de brochure downloaden.