MaaS-app en reiskostenapp gaan samenwerken

dinsdag 20 september 2022

In de veelgebruikte Declaree-app, voor het beheer van declaraties, kunnen bedrijven voortaan ook hun mobiliteitsuitgaven automatisch declareren. De bedrijven Tranzer Mobility en Mobilexpense zijn hiervoor een samenwerking aangegaan.

Vanwege veranderend reisgedrag en omdat werknemers meer en meer thuiswerken, ontstaat een toenemende vraag naar flexibele mobiliteitsconcepten. Met de Tranzer mobility-as-a-service (MaaS)-app kunnen medewerkers hun eigen vervoermiddel kiezen en hun zakenreis direct plannen en betalen, ongeacht het vervoermiddel dat ze moeten gebruiken. 

Bovendien biedt Tranzer toegang tot mobiliteit in vele Europese landen. Alle benodigde tickets zijn direct beschikbaar in de app. Dankzij de synchronisatie tussen Tranzer en Mobilexpense Declaree kunnen werknemers de ontvangen facturen automatisch doorsturen naar de Declaree app, zodat alle mobiliteitsuitgaven worden vastgelegd en verantwoord in hun zakelijke expense management software.

De samenwerking tussen Mobilexpense en Tranzer stelt organisaties in staat om hun werknemers de flexibiliteit te bieden die nodig is voor slimme en milieuvriendelijke mobiliteit, terwijl ze grip en controle houden over de uitgaven van werknemers.