Mobility Management Academy

donderdag 22 juli 2010
timer 2 min
Op initiatief van de Erasmus Universiteit Rotterdam in samenwerking met verschillende publieke en private partijen de opgericht. De eerste Masterclass Mobiliteitsmanagement is primair gericht op beleidsmakers, consultants, HRM professionals en facility managers.
Mobility Management Academy


Academische en praktische doorgronding mobiliteitsmanagement


De MMA is een initiatief van de Erasmus Universiteit Rotterdam in samenwerking met verschillende publieke en private partijen. Door de materie van mobiliteitsmanagement zowel academisch als praktisch te doorgronden, levert de MMA duurzame meerwaarde voor de praktijk. KpVV en EPOMM stimuleren de ontwikkeling van onderwijs en training op het gebied van mobiliteitsmanagement en is betrokken bij dit initiatief.

Masterclass Mobiliteitsmanagement


De huidige mobiliteitsproblemen stellen nieuwe eisen aan professionals die werken op het gebied van mobiliteitsbeleid. Er is een groeiende behoefte aan mensen met brede kennis en het vermogen in te spelen op veranderende omstandigheden. De Masterclass Mobiliteitsmanagement van de Mobility Management Academy (MMA) speelt in op deze behoefte en beoogt een 'eye-opener' te zijn op het gebied van duurzaam mobiliteitsbeleid. De Masterclass Mobiliteitsmanagement is primair gericht op beleidsmakers, consultants, HRM professionals en facility managers.


Informatie


De masterclass bestaat uit een serie van acht dagdelen. De eerste masterclass start op 28 oktober a.s. en loopt tot 16 december. Kijk voor meer informatie op de website van Mobility Management Academy.

Terug naar overzicht nieuws >>>