Netwerken en kennis delen op InfraTech 2011

maandag 29 november 2010
timer 2 min
Van 11 t/m 14 januari 2011 verzamelt de infra branche zich in Ahoy Rotterdam voor InfraTech 2011. Op deze tweejaarlijkse ontmoetingsplaats is een breed aanbod van producten en diensten te vinden. 
Netwerken en kennis delen op InfraTech 2011

 

Zes thema's


De beursvloer is onderverdeeld in zes thema's (infrastructuur, water, ondergrond, openbare ruimte, verkeerstechnologie en energie), die sectoren binnen de infrastructuur vertegenwoordigen. Alle thema's hebben een eigen plaats op de beursvloer.

Thema verkeerstechnologie


Binnen dit thema zijn exposanten te vinden die zich bezighouden met mobiliteitsoplossingen. Het gaat om vervaardiging en beheer van onder andere bewegwijzering, wegbebakening, verkeersmeet- en regelsystemen, signaleringssystemen en verkeersgeleiding. Dus ook op het gebeid van mobiliteit is InfraTech de ontmoetingsplaats voor de gehele infra keten.

Presentatie van publieke opdrachtgevers


Uniek aan InfraTech is dat de vraagzijde van de beurs zich tussen de aanbodzijde presenteert op de beursvloer. Publieke opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeentes, oftewel de grootste afnemers van infrastructurele werken, hebben een eigen stand op InfraTech. Daarnaast presenteren zij hun inkoopportefeuille voor de komende jaren in het InfraTheater; de plek op de beursvloer die speciaal is ingericht voor het omvangrijke kennisprogramma van de beurs. Dit levert een open dialoog op tussen aanbieders en afnemers en zorgt er tevens voor dat het extra aantrekkelijk is voor de beleidsmakers en inkopers vanuit de overheid de beurs te bezoeken. En dat is weer interessant voor de aanbieders die zich op de beurs presenteren.

Meer informatie: www.infratech.nl


 

Terug naar overzicht nieuws >>>