Nieuw handboek van CROW

dinsdag 17 mei 2011
timer 2 min
CROW presenteert handboek verkeersmanagement CROW presenteerde onlangs het nieuwe Handboek verkeersmanagement op het DVM-congres in Rotterdam. Tijdens een kennisquiz, met vragen over de onderwerpen die in het handboek aan bod komen, presenteerde Emile Oostenbrink van CROW het handboek en lichtte het nader toe.  
Nieuw handboek van CROW


Gebundelde kennis


De afgelopen jaren is in het vakgebied van verkeersmanagement veel kennis ontwikkeld en ervaring opgedaan. Deze kennis was tot nu toe alleen versnipperd beschikbaar. CROW heeft die kennis gebundeld in het Handboek Verkeersmanagement. Met het handboek is alle informatie gemakkelijk terug te vinden en zijn de verbanden tussen verschillende aspecten van verkeersmanagement duidelijk en overzichtelijk zichtbaar gemaakt.

Handboek én studieboek in één


Het handboek is een bron van kennis en een naslagwerk voor mensen die vanuit hun beroep met verkeersmanagement te maken hebben. Het is bruikbaar voor beleidsadviseurs, projectleiders en verkeersmanagers van zowel overheden, adviesbureaus als aannemers. Door de modulaire opzet is het Handboek verkeersmanagement ook uitermate geschikt als studieboek voor studenten of cursisten. Het handboek wordt gebruikt op hbo-opleidingen Verkeerskunde.


Cursus Verkeersmanagement


Het Handboek verkeersmanagement vormt de leerstof voor de cursus Verkeersmanagement die jaarlijks door CROW wordt aangeboden. De cursus maakt deel uit van het studieprogramma Verkeerskunde. Kijk voor meer informatie over de cursus Verkeersmanagement op www.crow.nl/cursussen.  
 

Terug naar overzicht nieuws >>>