Nieuwe directie voor adviesbureau XTNT

maandag 29 januari 2018
timer 2 min
XTNT Experts in Traffic and Transport krijgt vanaf 1 februari een nieuwe directie: Jolanda Smit – van Oijen en Jasper de Vries. De huidige directeur en oprichter Ruud Verdiesen doet een stapje terug.

Verdiesen wil het op 67-jarige leeftijd rustiger aan doen, maar verdwijnt niet helemaal van het toneel. Hij blijft als adviseur van de directie betrokken bij XTNT. Smit – van Oijen neemt de dagelijkse leiding van XTNT op zich.

 

De twee nieuwe directeuren zijn al geruime tijd lid van het managementteam van XTNT. Beide zijn bij XTNT gestart als junior adviseur en uitgegroeid tot senior adviseur. Naast hun directietaken blijven zij ook actief als adviseur betrokken bij projecten: Smit – van Oijen op het gebied van fiets en mobiliteitsmanagement en De Vries op het gebied van smart mobility en omgevingsmanagement.

 

Verdiesen startte in 1994 bij  XTNT, eerst binnen het consortium van &Samhoud en vanaf 2001 als geheel zelfstandige onderneming. XTNT is in deze 24 jaar uitgegroeid tot een gewaardeerd bureau van op dit moment 19 mensen. De focus ligt op projecten waarin het proces en de (weg)gebruiker een belangrijke rol spelen, en bij het helpen van overheden bij nieuwe thema’s in het vakgebied. Denk aan deelfietsen, smart mobility bij wegwerkzaamheden, flexibel openbaar vervoer en afleiding in het verkeer. Meer informatie over XTNT staat op www.xtnt.nl