Noviteiten SCANaCAR op Intertraffic

dinsdag 22 maart 2016
timer 2 min
ScanBike, Route optimalisatie en andere noviteiten op de Intertraffic. SCANaCAR presenteert 4 innovaties op de Intertraffic voor het faciliteren van efficiënte handhaving en van betere dienstverlening aan het publiek.
De ScanBike en ScanSegway maken het mogelijk dat de parkeerwacht effectief controleert terwijl hij prima toegankelijk is voor het publiek. De parkeerwacht werkt drie keer sneller dan te voet. De ScanBike is voorzien van een kleine doos en tablet. De tablet geeft informatie over parkeerrechten en zorgt voor het maken van de NHA.

Betaald parkeren zonder slagboom biedt gemakkelijke en snelle toegang voor autorijders. Vrij parkeren voor specifieke categorien of betaling door langparkeerders is mogelijk via de ScanCam Road Side in combinatie met het Control Centre. De camera detecteert voertuigen op dubbele rijstroken (in- en uitrijden) in één keer en produceert een document voor bewijslast, inclusief overzichtbeelden. De oplossing kan snel worden geimplementeerd door de open interfaces met externe systemen en back-office.

De SCANaCAR Topbox bestaat uit twee camera modules gemonteerd op het dak van een auto en twee dozen in de auto. De oplossing integreert overzicht camera, ANPR-camera's en milieu-sensoren in één behuizing. Volledige integratie met het Control Centre zorgt voor een snelle en eenvoudige implementatie in nieuwe en bestaande digitale handhaafomgevingen.

De SCANaCAR Routing service is een nieuwe tool die de klant helpt routes te plannen voor elke eenheid; ScanAuto, ScanScooter, ScanBike en ScanPDA. Deze tool faciliteert efficiënte dagelijkse uitvoering van het parkeerhandhavingsbeleid en parkeerdruk- en parkeermotiefonderzoek. De tool geeft ook inzicht in de middelen die nodig zijn om de gewenste handhaaffrequentie te halen.

Directeur Allard Blom: "We vertellen graag meer over deze innovaties op Intertraffic, stand 03.417. En laat het ons weten als u een demonstratie wilt in de straten buiten de RAI. "
 

Scanbike