Ontwerp met de SignEditor je eigen informatiebord

dinsdag 18 november 2014
timer 2 min
Met de SignEditor™ van TrafficSupply kun je zelf online op een eenvoudige manier je informatiebord ontwerpen. Alle officiële en grappige icoontjes kunnen met elkaar combineren worden tot een verkeers-, tekst-, of informatiebord. Kies het gewenste pictogram, typ je eigen tekst en bepaal de reflecterende klasse, kleur van de opdruk en bordrand. TrafficSupply maakt er een echt en uitermate duurzaam 'hufterproof' aluminium informatiebord van.

Met de unieke SignEditor™ kun je zelf op een eenvoudige manier alle officiële en grappige icoontjes met elkaar combineren tot een verkeers-, tekst-, of informatiebord. Kies het gewenste pictogram, typ je eigen teksten en bepaal de reflecterende klasse, kleur van de opdruk en bordrand. Wij maken er een echt en uitermate duurzaam hufterproof aluminium informatiebord van. Er zijn twee manieren om je eigen bord te ontwerpen

Wijzig een bestaand ontwerp
Op de webshop Informatiebord.nl vindt je honderden standaard bordontwerpen waarmee je het ontwerpen kunt starten. Zo verander je een parkeerbord eenvoudig in een snelheidsbord en wijzig je kleur, afmeting en teksten naar eigen inzicht.

 


Start met een blanco ontwerp
Kies een basisbord met bijvoorbeeld twee pictogrammen en een tekstblok. Start vervolgens met ontwerpen en creëer je eigen bord.

Creëer je eigen stijl met de SignEditor
Selecteer voor de bordrand en/of opdruk de gewenste (verkeers)kleuren die aansluiten bij de huisstijl van je organisatie, gemeente of bedrijventerrein.

Automatische berekening leesafstand
Wanneer je de tekst of bordafmeting wijzigt, berekent de SignEditor™ de leesafstand van de tekst op basis van de langste tekstregel. De woordkeus en tekstverdeling over de regels hebben invloed op de leesbaarheid van het bord.

Je kan je zelf gemaakte ontwerpen:

  • bewaren/opslaan bij je account
  • mailen naar jezelf (of je collega/vriend)
  • delen via Social Media
  • en natuurlijk kan je het bord gewoon bestellen!

Wij maken er een echt vol-reflecterend aluminium informatiebord van.

www.trafficsupply.nl

Een gevulde winkelmand met de gewenste producten kan je opslaan, mailen en delen met wie je wenst en verplicht je tot niets!