Over verkeersveiligheid: wat wilt u de minister vragen?

dinsdag 10 november 2020

Heeft u een prangende vraag over verkeersveiligheid? Of heeft u ideeën over verkeersveiligheid en bent u benieuwd hoe de minister daar tegenaan kijkt? Grijp dan uw kans, want tijdens het Nationaal Verkeersveiligheidscongres geeft minister Cora van Nieuwenhuizen live antwoord op een aantal vragen van congresdeelnemers.
 

26 november NVVC2020

Dit jaar wordt het NVVC online gevierd op 26 november.
Het NVVC is in de vorige eeuw gestart toen de verkeersonveiligheid recordhoogte bereikt had en de krachten gebundeld moesten worden om dit negatieve effect van mobiliteit aan te pakken. Met het congres willen de organiserende partijen de vakwereld een platform bieden om met elkaar te netwerken en kennis uit te wisselen. Het doel is nieuwe kennis los te weken, toegankelijk en bespreekbaar te maken en te verspreiden. De verkeersveiligheid verdient onze niet aflatende aandacht. Elk slachtoffer is er één teveel.

Stel je vraag

In het plenaire programma spreekt minister Cora van Nieuwenhuizen. Heeft u een prangende vraag of ideeën over verkeersveiligheid en wilt u weten hoe de minister daar tegen aankijkt? Stuur dan uw vraag in vóór 13 november. En wie weet mag u dan die moeilijke, leuke of inspirerende vraag stellen aan de minister tijdens het NVVC2020 op 26 november!

U kunt uw vraag insturen via de website van het NVVC: https://www.nvvc-congres.nl/vraag-aan-de-minister