Parkeerstraat wegens succes uitgebreid

woensdag 4 april 2018
timer 1 min
De parkeersector ondergaat veel ontwikkelingen en daarom is parkeren is al jarenlang een vast onderdeel van de beurs 'Verkeer, Mobiliteit & Parkeren'. De Parkeerstraat, die vorig jaar werd geïntroduceerd, wordt dit jaar daarom uitgebreid.

De parkeersector ontvangt veel interesse bij gespecialiseerde professionals. Zo is ook het Parkeerbeheer Congres al jarenlang een populair side-event voor bezoekers uit de branche.


Bovendien is afgelopen editie op initiatief van meerdere enthousiaste exposanten de ‘Parkeerstraat’ in het leven geroepen. Dit is een uitgelichte straat op de beursvloer waar de parkeerbranche zich heeft verenigd om meer dan 2.000 geïnteresseerde bezoekers te mogen ontvangen. De straat is met groot succes geïntroduceerd en werd beoordeeld als 'misschien wel de gezelligste plek op de beursvloer'.

 

Wegens dit succes krijgt de Parkeerstraat ook dit jaar een plek op de beursvloer; dit keer centraal gelegen in de vernieuwde beurshallen van Expo Houten, die deze zomer worden verbouwd.

 

De Parkeerstraat is wegens succes al uitgebreid voor de editie van 28 en 29 november 2018. Ook interesse om een plekje te bemachtigen? Kijk op www.vmenp.nl voor de mogelijkheden.