Parkmobile showt Parijse parkeerHub en BMW-parkeerservice

dinsdag 13 maart 2018
timer 2 min
De Parkmobile Group toont tijdens Intertraffic, van 20 tot en met 23 maart in Amsterdam, onder meer twee genomineerde systemen voor de Intertraffic Innovation Awards. ParkNow's Urban Mobility Control Management Hub voor de metropool Parijs is genomineerd in de categorie Parking. Daarnaast zijn ParkNow en BMW gezamenlijk genomineerd voor de Smart Mobility award.

ParkeerHub Parijs

De Urban Mobility Control Management (UMCM) Hub - recent gelanceerd in Parijs  beheert nu al  miljoenen transacties via alle parkeerkanalen ten behoeve van een Smart City. De Hub biedt een krachtig en effectief real-time dashboard - essentieel voor effectieve kostenbeheersing, informatiebeheer en betrouwbare auditing. De Hub verbindt informatie van zones, parkeerautomaten, vergunningen en cashless betaalmethoden. De Hub inventariseert, analyseert en optimaliseert het parkeergedrag, met als doel het optimaliseren van het parkeerecosysteem. Daarnaast verwerkt het alle handhavingsinformatie en is het Franse boetesysteem geïmplementeerd.  

Combi BMW’s on-street parkeerinformatie en ParkNow-services 

De BMW On-street Parking Information (OSPI)- functionaliteit en de dashboard integratie van ParkNow zorgen er samen voor dat auto een parkeerplaats – op straat en in garages-  zoektreserveert en betaalt. Door het combineren van data tijdens het rijden navigeert het systeem de automobilist feilloos naar beschikbare parkeerplaatsen. Zodra de automobilist de auto parkeert, biedt ParkNow via het dashboard automatisch de optie om voor de parkeerplaats te betalen. 

Over de Parkmobile / ParkNow Group 

Door onze digitale parkeeroplossingen wordt parkeren makkelijk, snel en moeiteloos voor automobilisten, parkeerexploitanten en gemeenten. Want, efficiënter parkeren maakt onze steden schoner, gezonder en beter leefbaar. Naast onze prijswinnende parkeerapps voor het betalen van parkeergeld, leveren we oplossingen voor een volledig geïntegreerd parkeerbeheer. We helpen u, uw bezoekers en inwoners graag vooruit. Met onze merken Parkmobile, ParkNowRingGo en Park-line zijn we wereldwijd actief in 11 landen en meer dan 1.000 steden.