Samenwerking IGOV en Acquire

dinsdag 31 augustus 2010
timer 1 min
In 2010 is IGOV een samenwerkingsverband aangegaan met Acquire Publishing, uitgever van vakbladen als Straatbeeld en Verkeer in Beeld. Dit heeft onder meer geresulteerd in de IGOV Kenniscafés. 
Samenwerking IGOV en Acquire

 

Ledenvoordeel


Beide organisaties hechten veel waarde aan het delen van kennis en het bij elkaar brengen van vakgenoten op het terrein van  openbare verlichting. De samenwerking betekent voor leden bijvoorbeeld dat ze het recht hebben om gratis een persoonlijk abonnement te nemen op de magazines Straatbeeld en Verkeer in Beeld. Ook kunnen leden van beide magazines gratis de tweewekelijkse e-mailnieuwsbrieven ontvangen. Leden mogen tevens bij de redactie suggesties aandragen voor het bespreken van projecten waar ze bij betrokken zijn geweest.

Toekomst


In de toekomst worden nog andere initiatieven besproken om een verdere bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied. Voor aanmeldingen voor het magazine of de e-mailnieuwsbrief van Straatbeeld en/of Verkeer in Beeld kan een e-mail worden gestuurd naar abonnementen@aquirepublishing.nl. Voor suggesties voor een artikel in Straatbeeld of Verkeer in Beeld: redactie@acquirepublishing.nl.
 

Terug naar overzicht nieuws >>>