SCANaCAR toont zes innovaties

dinsdag 13 maart 2018
timer 2 min
SCANaCAR heeft zes nieuwe producten ontwikkeld die in de afgelopen maanden door klanten in gebruik zijn genomen. Ze worden gedemonstreerd in stand 01.125 op de Intertraffic:

ScanScooterBoxDe tweede generatie ScanScooter Box weegt minder dan 14 kilo en kan nagenoeg op elke scooter gemonteerd worden. De batterij kan 14 uur achter elkaar scannen. 

 

Automatisch privacy filter op overzichtsbeeldenAan de privacy-wetgeving wordt volledig voldaan door het automatische privacy-filter op de kleuren overzichtsbeelden (360 graden en dag en nacht). De kentekens van andere voertuigen dan het gescande en gezichten van personen worden automatisch vervaagd zodat ze onherkenbaar zijn. De rest van de omgeving en voertuiginformatie blijven dus optimaal beschikbaar. 

 

Optimale routeHet route-systeem zorgt ervoor dat een chauffeur een gebied zo efficiënt mogelijk kan handhaven. Routes worden dynamisch berekend op basis van geschiedenis en kosten.  

 

InventarisatieSCANaCAR detecteert verkeersborden en ander straatmeubilairals ook geparkeerde fietsen, ABRI’s, vuilnis en andere zaken die zinvol zijn voor handhaving of onderhoud. Exacte locatie en tijd worden vastgelegd zodat ook actief gehandhaafd kan worden op andere Mulder-feiten. 

 

MilieuNO2, fijnstof, temperatuur en geluid worden per vaste afstand vastgelegd zodat een beeld gegeven wordt van de milieuwaardes van een gebied.  

 

RapportageDe Rapportage is uitgebreid met een aantal kaarten, grafieken en rapporten waarmee medewerkers snel hotspots kunnen ontdekken en parkeerbeleid kunnen evalueren. 

 

SCANaCAR heet u welkom op de Intertraffic van 20 tot en met 23 maart in hal 3 op stand 01.125.