SCANaCAR weer genomineerd voor Intertraffic Innovation Award

maandag 17 februari 2014
timer 2 min
Nadat SCANaCAR in 2012 de Intertraffic Innovation Award won, is het bedrijf nu weer genomineerd voor deze onderscheiding. De  ScanAuto is nu uitgerust met zeer precieze en continu betrouwbare GPS (minder dan 35 cm. afwijking) en andere nieuwe detectie technieken. 

SCANaCAR weer genomineerd voor Intertraffic Innovation Award

Hiermee biedt het bedrijf oplossingen om parkeergebieden exact in kaart te brengen en voor het informeren van autorijders en navigatiesystemen over beschikbare parkeerplaatsen op straat. Efficiënte handhaving van fout parkeren (laden&lossen plaatsen, invalide plaatsen, buiten parkeervakken, etc.) is nu ook mogelijk.

Naast deze innovatie worden ook andere nieuwe producten en oplossingen getoond op de Intertraffic: Men toont de modulaire ScanAuto; dit is het SCANaCAR systeem dat ook in normale personenauto's ingebouwd kan worden. Dit biedt een bredere keuze aan merken en types auto's en maakt het makkelijker om verre markten te bedienen en assemblage en onderhoud locaal uit te voeren.

 

Een andere innovatie is het nieuwe geïntegreerde vaste camera (camera, IR, processor, communicatie). De veel kleinere maatvoering maakt het mogelijk deze in te bouwen in standaard 20 cm. bollards tegen lagere kosten. Daarnaast heeft de camera PoE voeding.

Het 2012 award-winnende ScanScooter prototype is ondertussen ontwikkeld tot een volwassen productie versie die in verschillende steden en landen operationeel ingezet wordt.