Shared Space Experience

dinsdag 22 februari 2011
timer 3 min
Een intensieve dag vol kennis, speedconsults en workshops Shared Space is geen onbekend fenomeen meer. Het concept is uitgebreid besproken in de vakliteratuur, de eerste projecten hebben een indicatie van de de (on)mogelijkheden aangegeven en voor- en tegenstanders vinden elkaar in de Shared Space principes. De opzet en uitvoering van een Shared Space project is echter voor veel verkeerskundigen, wegontwerpers, landschapsarchitecten en andere betrokkenen nog onbekend terrein.
Shared Space Experience

Antwoord op uw vragen

Is een locatie uberhaupt geschikt voor Shared Space, zijn de omwonenden vatbaar voor de principes, is er draagvlak bij het bestuur, aan welke eisen moet het ontwerp voldoen, hoe communiceren we met alle belanghebbenden? Op deze en andere praktische vragen geven ervaringsdeskundigen antwoord tijdens de Shared Space Experience die Goudappel Coffeng, SAB en Verkeer in Beeld in samenwerking met de Gemeente Eindhoven en het Kenniscentrum Shared Space op 19 mei organiseren in en om het stadhuis in Eindhoven.

Direct inschrijven voor de 'Shared Space Experience' - 19 Mei in Eindhoven <<

 

Theorie én (uw) praktijkvragen beantwoord dankzij kleinschalige opzet


Tijdens de Shared Space Experience krijgt u

inzicht in de laatste stand van zaken

op het gebied van Shared Space én kunt u heel

concreet vragen vanuit uw eigen praktijk voorleggen aan deskundigen

op dit terrein. Verder gaat u onder leiding van shared space specialisten concreet

aan de slag met de verkeerskundige, ontwerptechnische en procesmatige aspecten van shared space

op basis van een concrete buitenlocatie in het centrum van Eindhoven. De Shared Space Experience is leerzaam, inspirerend en tegelijk interessant om vanuit verschillende vakdisciplines meer te weten te komen over de toepasbaarheid van Shared Space. U kunt met ons en uw vakgenoten ter plekke de discussie aangaan!

Programma (onder voorbehoud)


10.30    Ontvangst
11.00    Opening door Wethouder Joost Helms (Gemeente Eindhoven)
11.15    Introductie Shared Space
11.45    Speedconsults waarbij deelnemers gericht hun vragen kunnen voorleggen aan deskundigen op diverse deelterreinen van Shared Space: stedenbouw/ontwerp, fiets, proces, voetganger en stedelijke inpassing.
12.45    Lunch
13.30    Uitleg van het middagprogramma en vertrek naar de buitenlocatie
14.45    Drie workshoprondes: verkeerskundig perspectief, ruimtelijk perspectief, actorenanalyse en het communicatietraject
16.45    Evalueren, napraten en netwerken
17.30    Afsluiting

Investering


Naast de tijdsinvestering en een actieve bijdrage aan de dag wordt van de deelnemers nog een bijdrage van € 250,- gevraagd. Abonnees op het magazine Verkeer in Beeld betalen slechts € 199,-.

Beperkt aantal plaatsen, dus vol = vol


Om maximaal rendement voor elke deelnemer te garanderen, is er een maximum van 25 deelnemers gesteld aan de Shared Space Experience. Dus vol = vol. Klikt u hier als u zich nu meteen wilt verzekeren van deelname aan de Shared Space Experience.

Direct inschrijven voor de 'Shared Space Experience' - 19 Mei in Eindhoven <<

 

 

Terug naar overzicht nieuws >>>