Shared Space Experience

dinsdag 22 februari 2011
timer 2 min
Shared Space mag zich nog altijd verheugen in een groeiende belangstelling vanuit verkeerskundigen, stedenbouwkundigen en andere disciplines. Het levert vaak boeiende discussies op met aanverwante vakgebieden die zich met de inrichting van de openbare ruimte bezig houden.
Shared Space Experience


Veel vragen


Tegelijkertijd zijn er veel vragen over de praktische toepasbaarheid, de randvoorwaarden, ontwerpen volgens Shared Space principe en ervaringen. Daarom organiseren Goudappel Coffeng, SAB en Verkeer in Beeld in samenwerking met de Gemeente Eindhoven en het Kenniscentrum Shared Space  op 19 mei de Shared Space Experience.

Direct inschrijven voor de 'Shared Space Experience' - 19 Mei in Eindhoven <<

 

Theorie én (uw) praktijk


Tijdens de Shared Space Experience krijgt u inzicht in de laatste stand van zaken op het gebied van Shared Space én kunt u heel concreet vragen vanuit uw eigen praktijk voorleggen aan deskundigen op dit terrein. Verder brengt u, als het weer het toelaat per fiets, een bezoek aan een aantal uiteenlopende locaties waar de principes van Shared Space zijn toegepast. Leerzaam, inspirerend en tegelijk interessant om vanuit verschillende vakdisciplines meer te weten te komen over de toepasbaarheid van Shared Space. U kunt met ons en uw vakgenoten ter plekke de discussie aangaan!

Programma (onder voorbehoud)


10.30    Ontvangst
11.00    Opening door Wethouder Joost Helms (Eindhoven)
11.15    Introductie Shared Space
11.45    Speedconsults waarbij deelnemers gericht hun vragen kunnen voorleggen aan diverse
deskundigen op het terrein van Shared Space
12.45    Lunch
13.30    Vertrek naar locaties
16.45    Evalueren, napraten en netwerken
17.30    Afsluiting

Investering


Naast de tijdsinvestering en een actieve bijdrage aan de dag wordt van de deelnemers nog een bijdrage van € 250,- gevraagd. Abonnees op het magazine Verkeer in Beeld betalen slechts € 199,-.

Meer weten of aanmelden?


In het aprilnummer van Verkeer in Beeld volgt een inleidend artikel over Shared Space ter voorbereiding op de Shared Space Experience. Op deze website zal de komende periode aanvullende informatie gepubliceerd worden. Klikt u hier als u zich wilt aanmelden voor de Shared Space Experience. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Shared Space Experience om later te kunnen beslissen of heeft u vragen? Stuur dan een email naar info@acquirepublishing.nl.

Direct inschrijven voor de 'Shared Space Experience' - 19 Mei in Eindhoven <<

 

 

Terug naar overzicht nieuws >>>