Slim werken en slim reizen Experience

donderdag 1 juli 2010
timer 3 min
TFMM organiseert De Taskforce Mobiliteitsmanagement (TFMM), in samenwerking met Nederland Bereikbaar en het Telewerkforum, organiseerd 13 september a.s. de in de Jaarbeurs Utrecht. Een winstpakker voor werkgevers. De maakt deel uit van de Europese week van de Mobiliteit.
Slim werken en slim reizen Experience

Tips en handvatten


De Experience is bedoeld voor werkgevers (facilitair managers, P&O-managers, directeuren). Slim werken en reizen levert werkgevers voordeel op. Maar hoe kunt u slim werken en reizen en beste aanpakken? Deze vraag staat centraal tijdens de Experience. U gaat met veel concrete tips en handvatten naar huis, zodat u écht met mobiliteitsmanagement aan de slag kunt. De Taskforce rondt haar opdracht de komende maanden af. Tijdens de Experience zal ook hieraan aandacht worden besteed. TFMM en NL Bereikbaar zullen hun plannen voor de toekomst presenteren.


Bert Pol: zó werkt gedrag


De Experience start met een inspirerende inleiding van Dr. Bert Pol, ondermeer lector aan de Hogeschool Utrecht en gespecialiseerd in gedragverandering. Hij neemt u mee in de wereld van 'gedrag'. Hoe werkt gedrag? En waarom doen mensen eigenlijk wat ze doen? Wat kunt u doen om het werk- en reisgedrag van uw medewerkers te beïnvloeden?

Netwerkplein


Een belangrijk onderdeel van de Experience is het netwerkplein. Op dit plein kunt u andere werkgevers en specialisten ontmoeten, kennis opdoen en ervaringen uitwisselen. Het plein bestaat uit drie delen:

Netwerkhoek Talent
Hoe zorgt u dat u aantrekkelijk bent en blijft voor talentvol personeel? En hoe behoudt u dit talent voor uw organisatie?
Netwerkhoek Groen
Duurzaamheid is voor steeds meer werkgevers een belangrijke reden om met slim werken en reizen aan de slag te gaan. Welke mogelijkheden zijn er en hoe kunt u dit het beste aanpakken?
Netwerkhoek Ruimte
Hoe maakt u slim en efficiënt gebruik van uw (beperkte) kantoorruimte? Hoe benut u uw parkeerruimte optimaal? Hoe zorgt u dat er voor uw klanten voldoende parkeerplaatsen beschikbaar blijven?


Actief in 'open spaces'


Rondom het netwerkplein zijn 'open spaces' waar u onder leiding van een gespreksleider samen met andere deelnemers aan de slag kunt met een actueel thema of discussiepunt. In de 'open spaces' bepaalt u zelf of u meedoet aan deze interactieve vorm van kennisuitwisseling.


Waar en wanneer?


De Experience is in het nieuwe congrescentrum van Jaarbeurs Utrecht. Datum: maandag 13 september. Het is een spitsmijdend evenement: van 15.00 tot 20.00 uur. Deelname aan de Experience is kosteloos. Binnenkort is het programma bekend en start ook de inschrijving. Bij annulering ná 3 september, zijn wij echter genoodzaakt € 100,- bij u in rekening te brengen. Tot 3 september kunt u nog zonder kosten annuleren via info@zo-geregeld.nl.

Voor meer informatie over de Slim werken en slim reizen Experience, kijk op de TFMM website.

Terug naar overzicht nieuws >>>