Specialist in kabelindustrie

dinsdag 17 november 2009
timer 1 min
Voedingskabels voor openbare verlichting, detectieluskabels voor verkeersregelinstallaties of speciale brandveilige kabels voor de beveiliging van een tunnel: ELDRA maakt kabels voor zowel deze, als voor andere standaard of hoogwaardige toepassingen.
\"\"

ELDRA levert zonder uitzondering kwalitatief maatwerk en is dankzij een combinatie van gedegen vakkennis, deskundige adviezen en creatieve oplossingen uitgegroeid tot specialist in de kabelindustrie. ELDRA denkt met z'n veelzijdige know how intensief mee met haar opdrachtgevers. ELDRA staat voor engineering, productie en levering; op zowel nationaal als internationaal niveau en weet als geen ander binnen elk infrastructureel project een passende kabeloplossing aan te bieden.

Door een jarenlange goede samenwerking met overheden, adviseurs, systeemleveranciers en installateurs is ELDRA marktleider op het gebied van speciale kabels voor openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Niet voor niets hebben doordachte ELDTRAFFIC® kabels de basis gevormd voor recent ontwikkelde nieuwe kabelnormen. En vanzelfsprekend worden door ELDRA’s specialisten kabels ontwikkeld die passen binnen de nieuwste systemen in de markt, zoals bijvoorbeeld 42V verkeersregelinstallaties. Een korte time-to-market zorgt ervoor dat dergelijke producten snel hun weg vinden naar de opdrachtgever.


Eldra
www.eldra.nl
Standnummer: 2079

mobiliteitsplatform artikel