Strategische innovatie van Amano

maandag 18 oktober 2010
timer 3 min
  Het Amano Xparc Parkeersysteem zet de toon voor parkeersystemen in Nederland en daarbuiten. De volledige integratie van video en audio in het parkeermanagementsysteem maakt Xparc tot een uniek concept. Een systeem dat zich  'wereldwijd' laat aansturen, met lage kosten in aanschaf en onderhoud.
Strategische innovatie van Amano

{igallery 90}

Strategische innovatie van Amano

Het Amano Xparc Parkeersysteem zet sinds 2008 de toon voor parkeersystemen in Nederland en daarbuiten, en wel om drie redenen. Zo maakt de volledige integratie van video en audio in het parkeermanagementsysteem Xparc tot een uniek concept. Een uitstekende investering in een systeem dat zich makkelijk 'wereldwijd' laat aansturen, met lage en overzichtelijke kosten in aanschaf en onderhoud.

Grote financiële voordelen


Amano heeft een volledige integratie van audio- en videotechnieken in het ParkeerManagementSysteem weten toe te passen. Alle basisapparatuur werkt op basis van het TCP/IP protocol via een LAN/WAN netwerk dat gekoppeld is aan een server. Separate systemen, die op welke manier dan ook gekoppeld zijn, worden hierbij overbodig. Voor de gebruiker biedt dit grote (financiële) voordelen: er zijn minder investeringen nodig voor apparatuur en bekabeling.

Kentekenherkenning


Amano heeft bovendien de kentekenherkenning als toegevoegde of zelfstandige ID (identificatie) volledig geïntegreerd. Hiermee kunnen vele functionaliteiten van parkeermanagement toegevoegd worden aan de mogelijkheden van kort parkeren en abonnement parkeren. Eén van de mogelijkheden die het serviceniveau aan de parkeerder verhogen, is de toepassing van de 'verloren' kaart op basis van het kenteken.

Op afstand beheren


Amano maakt het mogelijk om zelf apparatuur op afstand te beheren middels Remote Access en Remote Support. Dit kan eenvoudig met uw eigen PC met webbrowser, zonder verdere applicaties via een standaard internetaansluiting (DSL). Deze toegepaste integratie maakt het op een eenvoudige en goedkope manier mogelijk om elke vorm van beheer, en/of support op afstand, op elke gewenste bedrijfslocatie wereldwijd uit te voeren.

Amano en Amano Nederland


Amano Nederland is een branche office van Amano Europe, wat behoort tot de Amano Corporation uit Japan. Een beursgenoteerde onderneming met een omzet van meer dan 1 miljard US. Een kapitaalkrachtig familiebedrijf, dat op het gebied van parkeren wereldmarktleider is, met name in Azië en Amerika. Sinds enkele jaren is in Europa een inhaalslag gaande met goede resultaten, met name door het Xparc product. Door de inbreng vanuit de Nederlandse markt en de ervaring die het management van Amano Nederland inbrengt is het Xparc product geworden tot wat we mogen noemen: een nieuwe generatie parkeerapparatuur.  De hierboven omschreven Integratie en Remote Access zijn hiervan het bewijs.
 

Terug naar overzicht producten >>>