Symposium Mobiliteit in krimp en groei

donderdag 17 juni 2010
timer 2 min
Symposium Mobiliteitskansen door krimp en groei Krimp is een actueel thema voor het Noorden, maar ook groei vindt nog steeds plaats. Samen levert dit kansen op in mobiliteit, zo is de stellige overtuiging van Mobycon. Daarom organiseert het adviesbureau in Groningen een symposium over het onderwerp. 
Symposium Mobiliteit in krimp en groei

Nieuwe vestiging Groningen


Ter gelegenheid van de nieuwe vestiging in Groningen organiseert Mobycon op

donderdag 24 juni 2010 van 13.30 tot 17.00

uur een symposium in de

Stadsschouwburg Oosterpoort in Groningen

. Onderwerp van dit symposium is: Kansen door krimp en groei voor het Noorden in relatie tot mobiliteit. De middag staat onder leiding van Frank den Hollander, in het Noorden beter bekend als Rooie Rinus.


Sprekers


Diverse noordelijke spelers zijn aanwezig en vertellen hun visies. Verkeersgedeputeerde Adema van de provincie Fryslân, burgemeester Pot van de gemeente Appingedam en een MT-lid van Groningen Seaports zijn als spreker uitgenodigd. Daarnaast wordt een bijdrage aan de discussie geleverd door onder meer Mattias Gijsbertsen fractievoorzitter Groen Links van Groningen, , Cees Wildervanck, verkeerspsycholoog,een vertegenwoordiger van Qbuzz en Arnout de Vries van TNO.


Deelnemen


Na de presentaties is er tijd om met elkaar te discussiëren over specifieke mobiliteitsvraagstukken in relatie tot krimp en groei. Het symposium is voor de bestuurlijke en ambtelijke relaties van Mobycon in de drie noordelijke provincies. Voor meer informatie neem contact op met Geartsje de Vries via telefoonnummer (050) 751 31 40 of stuur een e-mail naar g.devries@mobycon.nl. Of kijk op de website van Mobycon.

Terug naar overzicht nieuws >>>