TABLET: revolutionaire LED-techniek

vrijdag 18 februari 2011
timer 2 min
TABLET: revolutionaire LED-techniek SETGA introduceert met de TABLET een nieuwe ontwikkeling op het gebied van LED-verlichting. De zeer eigentijdse vormgeving is een vette knipoog naar de inmiddels zeer populaire tablet-computers, zoals de I-Pad.
TABLET: revolutionaire LED-techniek

{igallery 118}

TABLET: revolutionaire LED-techniek

SETGA introduceert met de TABLET een nieuwe ontwikkeling op het gebied van LED-verlichting. De zeer eigentijdse vormgeving is een vette knipoog naar de inmiddels zeer populaire tablet-computers, zoals de I-Pad.

Sensoren op beweging


De TABLET is als één van de eerste LED-armaturen standaard uitgerust met sensoren welke op beweging reageren. Op deze wijze zijn aanzienlijke energiebesparingen te behalen, doordat het lichtniveau uitsluitend opgeschakeld wordt indien er beweging gedetecteerd wordt en verlichting dus gewenst is. Er zijn ook andere vormen van dimming mogelijk, zoals een DALI 1-10V aansturing. Optioneel kan het armatuur opgenomen worden in een dynamisch dimsysteem met telemanagement functie.

Lichtverdeling


Als lichtbron worden er power-LEDs van CREE toegepast. In combinatie met LEDIL lenzen wordt een efficiënte lichtverdeling bereikt. Door de beschikbaarheid van drie verschillende vermogens, te weten 30, 60 en 90W, is er voor iedere situatie een geschikte TABLET. De LEDs zijn voorzien van een overbruggingsfunctie zodat uitval van individuele LEDs geen gevolgen heeft voor de totale functionaliteit. Bovendien is er een thermische beveiliging tegen oververhitting.

Moeilijke omstandigheden


SETGA heeft ervaring met het produceren van masten en armaturen voor moeilijke omstandigheden, zoals kustlocaties. In lijn hiermee is de behuizing van de TABLET vervaardigd uit geanodiseerd aluminium met een lichtvenster uit veiligheidsglas. De dichtheidsklasse bedraagt IP68 en de slagvastheidsklassificatie is IK10. De TABLET serie wordt gecompleteerd met diverse bijpassende masten en uithouders in verschillende designs. Hierbij heeft men de keuze uit verschillende materialen, zoals RVS, aluminium en staal.
 

Terug naar overzicht producten >>>