Technologie in de strijd tegen 'spookfiles'

dinsdag 26 januari 2010
timer 1 min
Dat harmonicabewegingen leiden tot filevorming is bekend. Maar hoe dit te voorkomen? TNO verwacht een antwoord in handen te hebben, met een systeem dat voertuigen onderling met elkaar laat communiceren en automatisch de juiste afstand bewaard.   
Technologie in de strijd tegen 'spookfiles'

 

Samenwerkende partijen


Deze demo's worden uitgevoerd in samenwerking met een groot aantal partners, \"logo_oranjewoud.jpg\"waaronder de omliggende gemeentes van de A270, samenwerkende partijen binnen de  BBZOB, partners van het SPITS project, Oranjewoud en Hoka. Op de site www.A270demo.nl staan onder meer linken naar de betrokken partners en het SPITS project.

Testrijders gezocht


Geïnteresseerde partijen die meer over dit project willen weten kunnen contact opnemen door een email te sturen naar demo-filevrij-rijden@tno.nl. Op de website vindt u meer informatie over de demo's en over de mogelijkheid om u aan te melden als testrijder. Op de site vind u alles wat u moet weten als deelnemer en over wat TNO u te bieden heeft. Bent u geïnteresseerd en heeft u zin om mee te doen? Ga dan snel naar www.A270demo.nl.