Unieke applicatie verkeersdoorstroming

maandag 1 november 2010
timer 2 min
Unieke applicatie optimale verkeersdoorstroming Trinité zal op 9 december met een stand aanwezig zijn op Verkeer & Mobiliteit Houten. CEO Frank Ottenhof houdt tevens een lezing over de Scenario Coördinatie Module (SCM), een unieke applicatie om de verkeersdoorstroming te optimaliseren. 
Unieke applicatie verkeersdoorstroming

{igallery 98}

Unieke applicatie optimale verkeersdoorstroming

Trinité zal op 9 december met een stand aanwezig zijn op Verkeer & Mobiliteit Houten. CEO Frank Ottenhof houdt tevens een lezing over de Scenario Coördinatie Module (SCM), een unieke applicatie om de verkeersdoorstroming te optimaliseren.

Optimale verkeersdoorstroming


Of het nu om een grote stad, kleine gemeente of regio gaat; we willen allemaal een optimale verkeersdoorstroming. Dit is niet altijd even eenvoudig. Vaak hebben we te maken met wegkantsystemen van verschillende leveranciers, die ook nog eens in handen zijn van verschillende wegbeheerders. De Scenario Coördinatie Module maakt afstemming tussen die systemen en wegbeheerders mogelijk.

Veilig


Zonder deze module moeten DRIP's, VRI's en TDI's handmatig worden gewijzigd wanneer een verkeerssituatie verandert. Door middel van de Scenario Coördinatie kunnen de wegkantsystemen met één druk op de knop gewijzigd worden. Omdat het systeem ook een verbinding kan leggen tussen verschillende wegbeheerders, kunnen scenario's gezamenlijk worden uitgevoerd. Niet alleen besparing van kosten, maar ook veel veiliger voor de weggebruiker. De Scenario Coördinatie Module kan overal en in elke situatie worden toegepast. Of het nu om een grote regio of kleinere gemeente gaat, SCM biedt voordelen. De lezing wordt om 12.45 uur in zaal 1 gehouden.

Quickscan


Ook kunnen bezoekers een quickscan aanvragen om te bepalen wat de Scenario Coördinatie Module kan betekenen.

U vindt Trinité 

op standnummer 2.029 van Verkeer & Mobiliteit 2010.



Terug naar Homepage V&M 2010 >>>