Vakbeurs Mobiliteit 2018

donderdag 15 november 2018
timer 2 min
Technologie verandert zichtbaar en voelbaar onze steden. Het heeft invloed op de manier waarop we leven en werken, onze leefomgeving inrichten en de manier waarop we ons organiseren. Geo-informatie speelt hierbij een belangrijke rol. Het gebruik van geo-informatie en technologie is gemeengoed geworden in onze huidige maatschappij. Het wordt overal voor gebruikt, bij communicatie en navigatie natuurlijk, maar ook bijvoorbeeld bij het aanvragen en vergunnen van werkzaamheden of evenementen in de openbare ruimte.

Het LTC Platform is de totaaloplossing voor het beheer van de openbare ruimte. Het minimaliseren van omgevingshinder en het verhogen van de leefbaarheid staan hierbij centraal. LTC Tijdelijke VerkeersMaatregelen (LTC TVM) zorgt bijvoorbeeld voor het automatiseren van de goedkeuringsaanvragen voor tijdelijke verkeersmaatregelen en geeft de verkeersmanager een compleet overzicht van alle geplande wegwerkzaamheden. Alle aanvragen worden op eenzelfde manier tussen de verschillende partijen verwerkt en uitgewisseld. Dat betekent het indienen van een aanvraag door een aannemer en het afstemmen/goedkeuren en verlenen van een vergunning via één systeem! 

Tijdens Vakbeurs Mobiliteit is het mogelijk om op de Andes stand (2.128) een korte LTC-gebruikerstraining te volgen. De training duurt ongeveer 20 minuten en je kunt hier 1-1 al je vragen stellen over de werking van LTC voor jouw gemeente of organisatie.

Aanmelden voor de training?
Stuur een mail naar info@ltcworld.com en meld je aan voor de gratis training o.v.v. je naam, organisatienaam, de datum (28 of 29 november) en het betreffende dagdeel (ochtend of middag). Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met de datum en het tijdstip van de training.

Graag tot ziens op 28 of 29 november, Expo Houten!