Van der Linden; maatwerk evenementen en mobiliteitsvraagstukken

vrijdag 20 november 2009
timer 2 min
Van der Linden verkeerstechniek is een onderdeel van Heijmans Techniek en Mobiliteit en benadert mobiliteitsgevolgen integraal voor alle betrokken partijen. Welk mobiliteitsvraagstuk er ook ligt, wij denken steevast vanuit de beste oplossing voor onze opdrachtgever en de verkeersdeelnemers. Ook voor evenementen zijn wij in staat om op maat een totaalpakket aan te bieden om het evenement vlekkeloos te laten verlopen.
Van der Linden; maatwerk evenementen en mobiliteitsvraagstukkenHiervoor staan de medewerkers van Van der Linden Evenementenservice en van der Linden Traffic Control paraat. Slimme oplossingen geven mobiliteit nieuwe impulsen. Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van mobiliteitsplannen en van toegevoegde waarde met onze technieken en diensten tijdens de uitvoering van een evenement. Denk hierbij aan: engineering verkeersplan & mobiliteitsplan, verkeersmaatregelen, verkeersregelaars, omgevingsmonitoring, tijdelijke verlichting, camerabeveiligingssystemen, motorondersteuning, control room, vip en facility.

Wij zijn gespecialiseerd in verkeersmaatregelen en facilitaire voorzieningen op en rond evenementen en bieden een integraal totaalpakket van verkeers- technische, logistieke faciliteiten en vraagstukken. Om zowel organisatoren als de (plaatselijke) overheid volledig van zorgen te ontlasten. Veiligheid in het verkeer staat dus voorop, voor het personeel, de weggebruiker en uiteraard de bezoeker. Er wordt conform de richtlijnen CROW, RVV reglement en NEN-normen gewerkt. Toch proberen we altijd zo efficiënt mogelijk te werken en het streven is om de kostprijs te verlagen. We zijn op zoek naar het beste rendement maar wel met de gewenste kwaliteit.

Interesse? Bezoek dan stand 2.058