Van juridische theorie naar praktische handvaten

dinsdag 28 februari 2017
timer 2 min
De masterclass Aansprakelijkheid Wegbeheerders vertaalt de vaak ingewikkelde juridische theorie naar praktische handvatten. Er wordt duidelijkheid geschept over tot hoever de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de wegbeheerder rijkt en in hoeverre er beroep gedaan mag worden op de eigen oplettendheid en voorzichtigheid van de weggebruiker.

“De masterclass is een aanrader om- dankzij de diepgravende kennis van mr. Roeland De Korte- in korte tijd kennis te maken met de diverse juridische discipline”, aldus een oud-deelnemer. Dat de masterclass Aansprakelijkheid Wegbeheerders een succes is, blijkt uit de vele enthousiaste reacties van de oud-deelnemers. Op 30 maart vindt de derde editie van deze masterclass plaats.

Succesformule

De masterclass brengt verkeerskundigen, wegbeheerders, juristen, adviseurs,  schade-afhandelaars, bestuurders en andere vakprofessionals bij elkaar, die meer willen leren over het preventief handelen om aansprakelijkheid in de toekomst te voorkomen. In een halve dag, inclusief uitgebreide werklunch, leidt Mr. Roeland de Korte de deelnemers door de wirwar van de jurisprudentie, aan de hand van verschillende rechtspraken en literatuur.

 

Daarnaast is er tijdens de masterclass geruime tijd om een eigen casus te bespreken met De Korte en de mede-deelnemers. De verhouding tussen de theorie en praktijk én de verbinding die hiertussen gezocht wordt tijdens de masterclass, maakt dat de masterclass onder de deelnemers een succes is. Tot twee keer op rij is de masterclass met een ruime 8 beoordeeld.

Meer weten over de masterclass Aansprakelijkheid Wegbeheerders? Kijk op de website.

 

Let op: er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.