Veilig parkeren van bakfietsen, scooters en motoren

vrijdag 17 juni 2016
timer 2 min
VelopA komt met een oplossing voor het parkeren van bakfietsen, scooters en motoren. De Motu parkeerbeugel met parkeervakmarkering voldoet aan de wensen van beheerders én eindgebruikers.

Parkeerbeugel met parkeervakmarkering

Bakfietsen, scooters, brommers en motorfietsen staan vaak rommelig geparkeerd op de stoep en kunnen hinder veroorzaken. Dit levert regelmatig gevaarlijke situaties op. De Motu parkeerbeugel met parkeervakmarkering voorkomt dit probleem. Met de Motu is het direct duidelijk waar geparkeerd mag worden. Alle bakfietsen, scooters en motoren staan veilig en netjes op de daarvoor aangewezen plekken.


Beheerders en eindgebruikers positief 

Voor beheerders en handhavers van de openbare ruimte is deze beugel een uitkomst. Omdat deze parkeerbeugel zichzelf inklapt, is er voldoende manoeuvreerruimte en vormt hij geen obstakel voor voetgangers en gemeentelijke onderhoudsdiensten. Door zijn standaard afmetingen kan de betonvoet eenvoudig worden aangestraat met 30 x 30 cm tegels.
“Maar ook de eindgebruikers reageren zeer positief. De Motu is handig met de voet te bedienen. Het zorgt ook voor effectieve diefstalpreventie, omdat het aanbinden door het achterwiel gebeurt” aldus Huib Schrijvers, Sales Director bij VelopA.


Internationaal toepasbaar 

De eerste Motu’s worden binnenkort in Haarlem en Purmerend geplaatst en andere gemeenten zullen snel  volgen. De Motu is ook geschikt in het buitenland. Door de toenemende mobiliteit kampen ook andere Europese steden met gebrek aan geschikte parkeervoorzieningen voor scooters en motoren.  


Meer weten? 

Meer informatie over de Motu is te vinden op www.velopa.nl/motu. De Motu is ook online te bestellen in de webshop van VelopA.


Over VelopA

VelopA is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen voor bijvoorbeeld gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen en het bedrijfsleven. VelopA staat garant voor optimale kwaliteit, maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa.nl.