VelopA preferred supplier ProRail

vrijdag 27 mei 2016
timer 2 min
VelopA is voor de komende 5 jaar wederom preferred supplier van ProRail met haar dubbellaags fietsparkeersysteem. VelopA voldeed aan de eisen van ProRail, waaronder het FietsParKeur-kenmerk. Doorslaggevend om als winnaar van de aanbesteding uit de bus te komen, was de gunstige prijs-kwaliteitverhouding van het nieuwe model, genaamd CapaCITY. Hierdoor mag VelopA de komende jaren 70 procent van de benodigde stallingen leveren en blijft het bedrijf marktleider op het fietsparkeren.

Folkert Piersma, projectmanager van ProRail, geeft aan content te zijn met de voortzetting van de samenwerking met de huidige partners, waarbij ProRail verzekerd is van een kwalitatieve oplossing tegen een sterk competitieve prijs. Marieke Zwaneveld, contractmanager bij ProRail, deelt deze mening: “Ik ben verheugd met de continuering van de plezierige, open en transparante samenwerking”.


Introductie nieuwe generatie dubbellaags fietsparkeren

Naast de introductie van de CapaCITY introduceert VelopA-Citystyle ook de Easylift Premium. Dit zijn allebei ruimte-effiënte systemen voor compact fietsparkeren.


Easylift Premium en CapaCITY

De Easylift Premium is de opvolger van de bekende Easylift+. Het systeem heeft een goede prijs- kwaliteitverhouding en is zeer gebruiksvriendelijk. De CapaCITY is een ruimte-efficiënt etagerek met lage prijs. Daarnaast zijn beide types makkelijk te verplaatsen en koppelbaar, waardoor er geen verlies is van fietsplekken. Beide fietsparkeersystemen zijn te verkrijgen met de hart op hart afstand 37,5 cm en 40 cm. 


VelopA-Citystyle

VelopA-Citystyle is gespecialiseerd in de inrichting van openbare buitenruimtes en is marktleider in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van straatmeubilair, fietsparkeersystemen en overkappingen voor bijvoorbeeld gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen en het bedrijfsleven. VelopA-Citystyle staat garant voor optimale kwaliteit, maximale service en advies op maat.

 

Ga voor meer informatie naar: www.velopa.nl