Verkeer in Beeld: officiële mediapartner Verkeer & Mobiliteit 2010

dinsdag 27 april 2010
timer 2 min
Enige officiële mediapartner De vijfde editie van Verkeer & Mobiliteit vindt plaats op donderdag 9 december 2010 in de Expo in Houten. Als officiële mediapartner van de vakbeurs besteedt Verkeer in Beeld volop aandacht aan Verkeer & Mobiliteit 2010.
\"logoV&M\"

 

Alle sectoren vertegenwoordigd


In Expo Houten bezoekt een groeiend aantal geïnteresseerden ieder jaar de aanwezige leveranciers op het gebied van verkeerstoepassingen en mobiliteitsoplossingen. De beursvloer biedt plaats aan leveranciers uit de sectoren verkeersmanagement • wegaanleg & onderhoud • adviesbureaus • verlichting • verkeersmaterialen • parkeren • fietsparkeren • openbaar vervoer. Bezoekers zijn voornamelijk gemeenteambtenaren en ambtenaren bij provincie, waterschap en rijk die verantwoordelijk zijn voor het wegennet en mobiliteitsmanagement. Bezoekers uit de private sector zijn aannemers van infrastructurele projecten en mensen die in hun dagelijks werk te maken hebben met mobiliteit.

Verkeer in Beeld en Verkeer & Mobiliteit partners


Organisator Expo Proof en het grootste multimediale platvorm voor verkeer en mobiliteit Verkeer in Beeld zijn een samenwerking aangegaan waarbij Verkeer in Beeld geldt als de officiële mediapartner van Verkeer & Mobiliteit 2010. Verkeer in Beeld de komende tijd in haar magazine, op de website en in de nieuwsbrief uitgebreid aandacht besteden aan de vakbeurs. De meest actuele beursinformatie, innovaties, exposantenlijsten en plattegronden, in print of digitaal: u vindt het bij Verkeer in Beeld. Op de website wordt binnenkort een aparte omgeving gelanceerd met alle informatie over Verkeer & Mobiliteit en in de laatste najaareditie van Verkeer in Beeld magazine vindt u de uitgebreide beursspecial, inclusief gratis entreekaarten.

Verkeer & Mobiliteit en Verkeer in Beeld hopen u te treffen op 9 december in de Expo!

Klik hier

als u meer wilt weten over de advertentiemogelijkheden in Verkeer in Beeld.

Klik hier

als u meer wilt weten over de mogelijkheden tot exposeren op de Dag Verkeer & Mobiliteit 2010.

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

mobiliteitsplatform artikel