Verkeer & Mobiliteit België 2010

maandag 4 oktober 2010
timer 1 min
Verkeer & Mobiliteit België 2010 Op 18 november wordt de Belgische versie van de vakbeurs Verkeer & Mobiliteit 2010 georganiseerd in Antwerpen: een uniek evenement voor verkeerstoepassingen en mobiliteitsoplossingen. 
Verkeer & Mobiliteit België 2010

 

Accent op stedelijk gebied


Het accent ligt vooral op verkeer in steden en overige bebouwde omgevingen en het daarop aansluitende wegennet. Diverse actuele en relevante thema's worden besproken tijdens de beurs; denk aan de richtlijnen voor uniforme bewegwijzering op bedrijventerreinen, valkuilen en tips voor een duurzaam parkeerbeleid, verkeersveiligheidsinspecties en de uitdagingen en oplossingen bij stedelijke distributie.

Voor wie?


De vakbeurs is met name interessant voor gemeenteambtenaren met het stedelijk gebied als werkveld, maar ook voor aannemers van infrastructurele projecten of werknemers bij een studiebureau. De toegang is gratis en de deuren zijn open van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie


Meer weten? Klik dan hier voor de deelnemerslijst, de plattegrond, het volledige lezingenprogramma in zaal 1 en het lezingenprogramma van zaal 2.
 

Terug naar overzicht nieuws >>>