Voetgangersveiligheid

woensdag 8 november 2017
timer 1 min
De Lighted Zebra Crossing is een baanbrekend en innovatief product. De witte strepen van het zebrapad (officieel: voetgangeroversteekplaats) worden vervangen door speciale elementen, die intern zijn voorzien van ledverlichting.

Voetgangers zijn voor en tijdens het betreden van het zebrapad al van afstand beter zichtbaar. Ze worden rondom verlicht door het schijnsel dat hen van onderaf bestrijkt. Door de interne verlichting valt het zebrapad tijdens de donkere uren extra op. Op ruime afstand is de oversteekplaats goed zichtbaar voor naderend verkeer. Bestuurders kunnen dus tijdig hun snelheid aanpassen.

 

De Lighted Zebra Crossing is een doeltreffende oplossing om de veiligheid van voetgangers op zebra’s te verhogen. Erg geschikt voor risicogebieden nabij scholen, winkels en zorgcentra. 


Het verlichte zebrapad heeft al veel (internationale) aandacht gekregen. Niet alleen van de overheid, maar ook vanuit het bedrijfsleven. Zelf de positieve effecten ervaren? U vindt een opstelling van de Lighted Zebra Crossing op stand 2.096 tijdens de beurs Verkeer, Mobiliteit en Parkeren. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden. Graag tot ziens!

 

POL Heteren bv - alles voor verkeer en veiligheid

www.pol.nl

info@pol.nl