Wat staat er in 2020 centraal in de parkeermarkt

woensdag 18 december 2019
timer 3 min
Wat zal er in 2020 centraal staan in de parkeermarkt? 2020 gaat in het teken staan van verbeteren, optimaliseren en vergroten van de klantbeleving.

Wederom loopt Desyde in 2020 hierin voorop. Wij nemen in 2019 afscheid van onze verouderde ParkeerApp en introduceren onze nieuwe app: 2Park. Met 2Park kan de klant alle dynamische parkeerproducten gebruiken en beheren. Wij noemen maar een paar mogelijkheden: zoals de bezoekersregeling met alle autorisaties van je vrienden en familieleden, poolvergunning, mantelzorg, tijdelijk kenteken, kentekenswitch, bedrijfsvergunning, ontheffingen en veel meer.

Aan het einde van het eerste kwartaal van 2020 zijn al onze huidige gebruikers over naar 2Park. De reacties op de nieuwe app zijn overweldigend positief. “Beste mensen, Ik wil graag mijn complimenten uitspreken over de migratie van de ParkApp naar 2Park. Wat is dit zorgvuldig en soepel verlopen. Nogmaals hartelijk dank!” Erik Kraaijeveld, Senior adviseur Parkeren Gemeente Dordrecht.

2Park is een webapp met één inlog voor alle producten over gemeenten heen. Je kunt in de app alle eigen producten zien die via het nieuwe eLoket zijn aangeschaft en gekoppeld zijn in 2Park, maar ook door andere aan de klant gemachtigde producten zijn zichtbaar. Wat betekent dat oma en opa alleen maar hun kleinkind hoeven te machtigen. Er wordt een deel van het saldo aan de gemachtigde toegekend. Het kleinkind kan zichzelf dan aanmelden, dit kan zelfs op kenteken. 2Park geeft de klant een overzicht van alle lopende en geplande parkeeracties. Tijdelijke kentekens en dergelijke zijn overzichtelijk weergegeven op één scherm.

Andere eigenschappen van 2Park: bewaking van saldi, automatische herberekening van parkeertijd, automatische herberekening van maximale parkeertijd, verlengen van parkeeracties, voortijdig stoppen van parkeeracties, parkeeracties in de toekomst plannen, opwaarderen van het saldo van het product, favorietenlijst aanmaken van kentekens van mensen die regelmatig op bezoek komen, meertalig, vijf verschillende contrastkleurencombinaties voor gebruikers met een visuele beperking en de gebruiker kan ervoor kiezen ingelogd te blijven. Met het nieuwe eLoket (ook wel P-loket of Parkeerloket genoemd binnen gemeenten) en 2Park is aanvragen, verlengen en wijzigen van parkeerproducten overzichtelijk en eenvoudig.

Al onze bestaande gebruikers (gemeenten en parkeerbedrijven) zijn eind eerste kwartaal allemaal over naar 2Park. Welke gemeente of parkeerbedrijf gaat mee met de parkeertrend van 2020 en zorgt voor een optimale klantbeleving? Wij zijn er klaar voor! Neem contact op met onze gebruikers. Zij geven graag hun mening over 2Park. Of beter: Neem met ons contact op en wij komen graag 2Park demonstreren:

Desyde BV
Amersfoortseweg24E
3951 LB Maarn
035-5411711
2Park@desyde.nl