Web based training verkeerstekenbeheer

vrijdag 29 oktober 2010
timer 2 min
Web based training onderhoud en beheer verkeerstekens CROW biedt voor het eerst een web based training aan over het onderhoud en beheer van verkeerstekens. De cursus is gebaseerd op de gelijknamige publicatie 188 van CROW. De cursist leert de inspectie volgens deze richtlijn uit te voeren en vast te leggen.
Web based training verkeerstekenbeheer


Voor wie?


De training is bedoeld voor wegbeheerders, wijkagenten en andere betrokkenen, zoals medewerkers van gemeenten. Deelnemers leren tijdens de training over het nut van systematisch beheren, de systematiek, het beoordelen van verkeerstekens en de toepassing van het inspectieformulier. Na het succesvol afleggen van de WBT-toets, ontvangt de geslaagde een certificaat.

Praktisch


De training is zo opgezet dat deelnemers de inspectievaardigheden praktijkgericht en actief oefenen. De vragen en de acties zijn ontleend aan de dagelijkse praktijk met gebruikmaking van voorbeeldfoto's uit de CROW-richtlijn beheer en onderhoud verkeerstekens (publicatie 188). Cursisten krijgen gerichte feedback op de handelingen die ze uitvoeren.

Op elk moment


De training is volledig online te volgen via het principe van e-learning. Het enige wat de cursist nodig heeft om de training te kunnen volgen is een computer met internetverbinding. De cursist kan, na aanmelding, op elk moment met de training starten en deze in eigen tempo doorlopen.

Extra cursus Verkeerstechniek


CROW organiseert, vanwege de grote belangstelling, een extra cursus Verkeerstechniek.
Deze schriftelijke cursus is voor iedereen die zijn inzicht in verkeer en vervoer wil verbreden en verdiepen. De cursus is bijvoorbeeld interessant voor mensen zonder opleiding verkeerskunde die werken bij de overheid of een ingenieurs- of adviesbureau.

Meer informatie over deze cursussen vindt u op www.crow.nl/verkeersacademie.

Terug naar overzicht nieuws >>>