Website BRAbant MobiliteitsManagement

dinsdag 1 juni 2010
timer 2 min
gelanceerd De nieuwe website van BRAbant MobiliteitsManagement is maandag gelanceerd. Dankzij www.BRAMM.nl hebben Brabantse werkgevers en werknemers nu één platform waar ze kennis en praktische oplossingen op het gebied van mobiliteitsmanagement kunnen opdoen. 
Website BRAbant MobiliteitsManagement

Producten, diensten, praktijkvoorbeelden en advies


Er is veel winst te halen uit de wijze waarop een bedrijf zijn mobiliteit en bereikbaarheid organiseert. Dat is niet moeilijk, maar wel complex. Waar liggen mijn knelpunten op het gebied van mobiliteit? Waar kan ik slim vervoer inkopen? Wat levert het op? Hoe kan ik het reisgedrag van mijn werknemers beïnvloeden? Alle informatie is nu verzameld op www.BRAMM.nl: van product- en dienstinformatie tot praktijkvoorbeelden van andere bedrijven en van advies op maat tot de mobilitheek.


Ambitie BRAMM


BRAMM staat voor Brabant MobiliteitsManagement; een organisatie die tot doelstelling heeft de mobiliteit binnen Brabantse bedrijven en instellingen duurzaam te verbeteren. Haar ambitie is uitgroeien tot hét aanspreekpunt en kenniscentrum voor mobiliteitsmanagement in de provincie Noord-Brabant. De nieuwe website brengt deze ambitie een stap dichterbij en heeft als doel om inzicht te geven in de mogelijkheden van mobiliteitsmanagement en praktische oplossingen voor de invoer ervan. De website richt zich niet alleen op Brabantse werkgevers en werknemers die een passend antwoord zoeken op hun mobiliteitsvraagstukken; abedrijven die al ervaring hebben opgedaan met mobiliteitsmanagement worden opgeroepen om hun kennis te delen.

Bezoek nu www.BRAMM.nl.

Terug naar overzicht nieuws >>>