WPS aan de slag in Zwolle

woensdag 8 juli 2015
timer 1 min
WPS Parking Systems wint de Europese aanbesteding van Gemeente Zwolle en Hogeschool Windesheim. Op basis van Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) is de opdracht aan WPS gegund. De verworven opdracht omvat het leveren, installeren, opleveren en onderhouden van een parkeermanagementsysteem met bijbehorende parkeerapparatuur.

Naast de drie parkeerterreinen op de campus van de Hogeschool omvat de overeenkomst ook het gemeentelijke terrein Hanzeland en de garages Lubeckplein, Emmawijk en de Diezerpoort. Alle parkeerfaciliteiten gaan op afstand beheerd worden vanuit de loge in de Lubeckpleingarage. In verband met een mogelijke verschuiving van de beheerstaken van de Hogeschool naar de gemeente is het noodzakelijk dat op alle terreinen een zelfde systeem gerealiseerd wordt. 


In de zomervakantie starten de werkzaamheden op het terrein van de Hogeschool, waarna de gemeentelijke parkeervoorzieningen in het najaar volgen.


Met het winnen van deze aanbesteding verstevigt WPS haar marktpositie in de regio Zwolle. Naast de parkeerfaciliteiten van de gemeente Zwolle en Hogeschool Windesheim heeft WPS systemen geleverd bij onder andere de Isala Klinieken, Jumbo supermarkt en het winkelcentrum Stadshagen.