Xentry Speedgates nu leverbaar met Xense en 5 jaar garantie

dinsdag 8 november 2016
timer 1 min
HTC parking & security lanceert de levering van Xense. Xense geeft Xentry Speedgates een geavanceerde digitale verbinding en zorgt ervoor dat beheerders en servicepartijen real-time ondersteund worden in het gebruik en onderhoud van de speedgate. Het maakt de Xentry zó betrouwbaar dat er 5 jaar garantie gegeven wordt.

 Predictive maintenance voorkomt stilstand door te zien wanneer componenten kapot dreigen te gaan en ze voortijdig te vervangen.


Diagnose op afstand verkort de downtime, doordat de beheerder en servicepartij direct worden geïnformeerd en geadviseerd over wat er moet gebeuren.


Lagere kosten door effectiever beheer, niet alleen door het vermijden van storingsritten, maar ook doordat de afhandeling van een gemelde storing veel minder tijd kost voor beheerders en servicepartijen. 
 

Daarnaast biedt Xense de mogelijkheid tot het combineren van video en speedgate-data, waarmee aanrijschade verhaalbaar wordt. Ook wordt de integratie met moderne IP-based parkeermanagementsystemen mogelijk. Het maakt daarmee volledig beheer op afstand mogelijk en leidt tot meer tevreden klanten.


Meer informatie op Verkeer, Mobiliteit & Parkeren

HTC parking & security
www.htc-ps.com
Stand 1.820