Duurzame oppervlaktecoating voor fietssuggestiestroken

maandag 25 januari 2021

Met het toenemende verkeer wordt veiligheid meer en meer een belangrijk item. Steeds vaker krijgt een weggedeelte een kleur om de aandacht van een automobilist te trekken. Bij deze vorm van oppervlaktecoating draait het allemaal om duurzaamheid en stroefheid.

Hiervoor biedt Triflex een duurzame oppervlaktecoating die machinaal verspoten wordt. Het product is bijzonder geschikt voor onder andere fietssuggestiestroken. Door de machinale verwerking kunnen projecten sneller worden voltooid, waardoor de (verkeers)overlast beperkt blijft.

Duurzaam en voldoende antislip

De verspuitbare Triflex-coating wordt op grote schaal voor dergelijke toepassingen ingezet. Het product is geschikt als coating op fietspaden en kruisingsoppervlakken, in situaties waarbij de coating zwaar wordt belast en waar een hoge slijtvastheid vereist is. De uithardingstijd is minimaal, zodat de weg snel weer vrijgegeven kan worden voor het verkeer. Triflex is specialist in PMMA/koudplasten en levert optimum in consistente kwaliteit dat zich uit in verwerking en resultaat.

Meer weten over onze oplossingen voor wegen en infra of benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of via het contactformulier. We helpen u graag verder.