Verkeer in Beeld en Verkeer & Mobiliteit

dinsdag 3 november 2009
timer 2 min
 Verkeer in Beeld en Verkeer & Mobiliteit: partners in praktische informatie Door de nauwe samenwerking tussen beursorganisator Expoproof en uitgeverij Acquire Publishing vormen Verkeer & Mobiliteit en Verkeer in Beeld tezamen het grootste informatieplatform voor de verkeersmarkt in Nederland.

Verkeer in Beeld en Verkeer & Mobiliteit

 

 

Verkeer & Mobiliteit: dé Nederlandse vakbeurs


Op 9 december 2010 is voor de vierde keer in Expo Houten de enige Nederlandse vakbeurs voor verkeer en mobiliteit georganiseerd. Deze unieke Nederlandse vakbeurs laat zien wat er vandaag de dag en in de nabije toekomst praktisch mogelijk is qua verkeerstoepassingen en mobiliteitsoplossingen. Dat betekent dat u er alle denkbare aanbieders met verkeersproducten en diensten vindt, verkeerskundige adviesbureaus en andere gesprekspartners op mobiliteitsgebied.

 

 

Verkeer in Beeld: grootste verkeersinformatieplatform


Verkeer in Beeld is de enige officiële mediapartner van Verkeer & Mobiliteit. De december-editie van het magazine bevat de officiële beurscatalogus met ondermeer een plattegrond, exposantenlijst, lezingenprogramma en innovatienieuws. Ook op de website en in de emailnieuwsbrief heeft Verkeer in Beeld ruimte ingeruimd om volop aandacht te besteden aan de beurs. Geïnteresseerde bezoekers konden zich zo alvast voorbereiden op het evenementen en exposanten konden hun innovaties en nieuws richting hun doelgroep communiceren.

 

 

Beurswebsite


Binnen dit speciale gedeelte van de website van Verkeer in Beeld kunt u straks op drie manieren uw informatie vergaren:

 

  • - Innovatienieuws
  • - Exposantenoverzicht
  • - Overige beursinformatie

 

Klik hier

als u meer wilt weten over de advertentiemogelijkheden in Verkeer in Beeld.

 

 

Klik hier

als u meer wilt weten over exposeren op de Dag Verkeer & Mobiliteit 2010.

 

oud
trein
weg