Whitepaper: Datagedreven parkeren voor een gezondere stad

woensdag 7 april 2021
<

Tijdens de coronapandemie is de vraag naar cash- en contactloos betalen flink gestegen. Het aandeel van cashloze betalingen neemt in de toekomst alleen nog maar toe, en de totale volumes stijgen naar verwachting sterk zodra de mobiliteit weer aantrekt.

Door de lockdowns als gevolg van corona kwamen twee uitdagingen voor Europese parkeerbeheerders aan het licht, die alleen door digitaal parkeren kunnen worden opgelost: het vermogen om parkeerplaatsen efficiënt te beheren en om toegang te bieden tot betrouwbare, bij voorkeur realtime mobiliteitsgegevens.

Om beter te begrijpen hoe de laatste ontwikkelingen doorwerken naar toekomstige behoeften van en kansen voor steden, heeft Parkmobile gemeentelijke overheden in zes landen gevraagd naar veel voorkomende pijnpunten en hun verwachtingen voor de toekomst. Het bedrijgf ontving reacties van meer dan 100 steden. De inzichten in deze whitepaper bieden een uniek kijkje in de toekomst van het parkeren in Europese steden. Daarnaast doen experts aanbevelingen over hoe we het beste met deze veranderingen om kunnen gaan.

 
 
Naar aanleiding van het downloaden van deze whitepaper ontleent Parkmobile zich het recht eenmalig via de e-mail contact met je op te nemen, voor jou geheel vrijblijvend uiteraard.