SHPV Congres 2024

sep26

Welkom bij het SHPV Congres 2024. Elke twee jaar komen we met parkeer- en mobiliteitsprofessionals samen om elkaar te inspireren, actuele onderwerpen een stap verder te brengen én de onderlinge band te versterken. Na de geslaagde 2022-editie in Eindhoven kijken we uit naar een leuke en leerzame dag voor SHPV-deelnemers én gasten op 26 september in Amersfoort.

Samen voor parkeren en verblijven

Welkom bij het SHPV Congres 2024. Elke twee jaar komen we met parkeer- en mobiliteitsprofessionals samen om elkaar te inspireren, actuele onderwerpen een stap verder te brengen én de onderlinge band te versterken. Na de geslaagde 2022-editie in Eindhoven kijken we uit naar een leuke en leerzame dag voor SHPV-deelnemers én gasten op 26 september in Amersfoort. Reserveer nu alvast een van de beschikbare tickets.

Samen sterker

Voor  SHPV is samenwerking en praktijkgerichtheid essentieel én vanzelfsprekend. Dus stellen we ook graag samen met onze leden en partners een praktisch programma samen. Door een inventarisatie te doen op actuele thema’s en die zoveel mogelijk samen op te pakken op het congres. Bovendien organiseren we op de congreslocatie in de ochtend, voorafgaand aan het congres, onze periodieke regio overleggen. Een extra mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten!

Leuk en leerzaam

Uiteraard staat de inhoud centraal tijdens het congres. Maar we beloven je een leuke, afwisselende en inspirerende dag. Op een sfeervolle locatie. En met een variëteit aan sessiesvormen zoals keynotes, themasessies, ted talks, speedconsults en meer. En de hele dag door ontmoet je elkaar in de Lounge waar je bij kunt praten onder het genot van een hapje en drankje, de Infopoints bezoekt en je netwerk versterkt.

(Gratis) aanmelden

Voor gemeenten die zijn aangesloten bij SHPV is het SHPV Congres 2024 gratis. Andere deelnemers betalen een vergoeding van € 195,- (exclusief btw).

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden voor het SHPV Congres

Datum / tijd

26 september 2024
Aanvang: 09.00 uur

Locatie

near_meMariënhof Amersfoort