E-shop voor webapplicatie GlobeSpotter

zaterdag 10 mei 2014
timer 2 min
Vanaf nu is het mogelijk om online een licentie te kopen voor CycloMedia's interactieve webapplicatie GlobeSpotter. Met het lanceren van de E-shop gaat een lang verwachte wens in vervulling, te weten het laagdrempelig kunnen aanbieden van GlobeSpotter voor projectmatige en beginnende gebruikers.

Alle soorten beeldmateriaal

De interactieve webapplicatie GlobeSpotter geeft toegang tot alle soorten beeldmateriaal van CycloMedia: Cyclorama's - 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg - en luchtfoto's. Er worden via de E-shop drie type GlobeSpotter licenties aangeboden waarmee professionele gebruikers direct aan de slag kunnen gaan met het beeldmateriaal: toegang voor een dag, twee weken of een maand.


Over CycloMedia

CycloMedia is gespecialiseerd in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving op basis van 360 graden panoramafoto’s met GIS-nauwkeurigheid en luchtfoto’s. Dankzij unieke, door CycloMedia, ontwikkelde ‘DCR’ camera- en verwerkingstechnieken worden dagelijks grote gebieden fotografisch en geometrisch correct vastgelegd en in een online database opgenomen. Van elke opname worden locatie, oriëntatie en tijdstip geregistreerd, wat een enorm aantal toepassingen mogelijk maakt, waaronder meten en inventariseren. Het beeldmateriaal kan eenvoudig worden geïntegreerd in Geografische Informatie Systemen (GIS), Computer Aided Design (CAD), Asset Management en belastingen oplossingen.

Ga naar de webshop >>