Kom naar de IGOV Kenniscafés

donderdag 25 november 2010
timer 3 min
of organiseer er zelf één IGOV, NSVV en de vakbladen Straatbeeld en Verkeer in Beeld introduceren vanaf 2011 de IGOV Kenniscafés. Interactieve bijeenkomsten in de regio, waar vakspecialisten op het gebied van OVL met elkaar praten over onderwerpen die hen dagelijks bezig houden. De kenniscafés zijn toegankelijk voor ambtenaren.
Kom naar de IGOV Kenniscafés

 

Kennisuitwisseling in de buurt met mensen uit de buurt

De behoefte om met collega's kennis en ervaringen uit te wisselen is groot. Zeker ook in de wereld van de openbare verlichting, waar er meer dan genoeg onderwerpen zijn om over te praten: beheerssystemen, TCO berekeningen, zin en onzin van LED, modelbeleidsplan OVL, Kengetallen, knelpunten netbeheer, verkeersafhankelijke en regelbare OVL installaties, OVL zelf doen of uitbesteden? Deze en andere onderwerpen kunnen aan bod komen in de IGOV Kenniscafés die in 2011 op diverse locaties in het land worden georganiseerd. Voorafgaand aan een kenniscafé kunnen deelnemers hun eigen vragen cq praktijksituatie inbrengen, zodat de voorzitter van het Kenniscafé  én de andere cafébezoekers alvast kunnen nadenken over of en hoe ze u van dienst kunnen zijn. De kenniscafés zijn gratis toegankelijk, maar vol = vol!

Rustig het verslag nog eens nalezen …

Van elk IGOV Kenniscafé wordt een verslag gemaakt ter informatie en inspiratie van collega's in het land die er niet bij aanwezig konden zijn. Dit verslag vindt u op de IGOV-website. En ook Acquire Publishing besteedt in de magazines, sites en e-mailnieuwsbrieven van Straatbeeld en Verkeer in Beeld aandacht aan de IGOV Kenniscafés. Daar kunt u dus altijd zien welke cafés op de kalender staan, welke thema er besproken is of wordt en desgewenst het verslag van een bepaalde bijeenkomst nog eens nalezen.

IGOV Kenniscafés in 2011

Voor het eerste half jaar van 2011 zijn nu drie IGOV Kenniscafés ingepland.

Dinsdag 25 januari Noord Nederland (locatie volgt)
Dinsdag 19 april West en Zuidwest Nederland (locatie volgt)
Dinsdag 24 mei  Oost Nederland (locatie volgt)

Na de zomer van 2011 komt er ook een Kenniscafé in Zuid Nederland.


Zelf een Kenniscafé organiseren?

Graag ondersteunen de initiatiefnemers van de IGOV Kenniscafés u desgewenst bij het opstarten en organiseren van een kenniscafé bij u in de buurt over een door u te bepalen onderwerp.  We kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen met de organisatorische werkzaamheden, de communicatie via al onze media , het meedenken over het programma of bijvoorbeeld het selecteren van een voorzitter/spreker.

Aanmelden of meer informatie over een eigen Kenniscafé?

Zodra de exacte locaties en programma bekend is komt hiervan bericht via de vakbladen en nieuwsbrieven.  U kunt zich nu al gratis aanmelden voor de IGOV Kenniscafés door een mail te sturen naar info@igov.nl. U ontvangt dan een bevestiging van uw deelname. En kort voor het IGOV Kenniscafé krijgt u nog aanvullende informatie over het kenniscafé en de uitnodiging om eigen vragen aan te leveren. Ook voor overleg over een eigen Kenniscafé kunt u contact opnemen via het IGOV-mailadres.

Is het IGOV ook iets voor u?

Onder het motto 'Informeel maar niet vrijblijvend' is het IGOV al jaren bezig met het stimuleren van kennisdeling door middel van haar website, bijeenkomsten en publicaties. Meer weten over de activiteiten van het IGOV en de voordelen van een lidmaatschap? Stuur dan een email naar info@igov.nl.
 

Terug naar overzicht nieuws >>>