Led-armatuur voor hoofdwegen

vrijdag 5 november 2010
timer 2 min
Stela Long: led-armatuur voor hoofdwegen De Stela serie is onlangs uitgebreid met de Stela Long. Dit led-armatuur is bedoeld als opschuifversie met toepassingen voor bijvoorbeeld hoofdwegen, secundaire wegen en wijkontsluitingswegen. 
Led-armatuur voor hoofdwegen

 

Lichttechnische prestaties


Daarnaast introduceert Indal ook verbeterde versies van de Stela Square en Stela Wide. Dankzij efficiëntere Directa™ lenzen en krachtigere leds zijn de lichttechnische prestaties van Stela nog beter en worden hogere besparingen op het gebied van energie en CO2-uitstoot gerealiseerd.

Tot 60 procent energiebesparing


De nieuwe Stela Long is geschikt voor bevestiging op opschuifmasten en paaltoppen met een hoogte van vijf tot acht meter. Stela Long wordt geleverd in diverse aantallen leds: 10, 14, 18, 24 en 30. Net als de Square en Wide, is de Stela Long uitgerust met Indal's Revoled™ led-techniek. Deze led-technologie, bestaande uit de zeer effectieve Directa™ lenstechniek en het hoogst efficiënte Coo-led™ koelingprincipe, realiseert energiebesparingen tot 60 procent (in vergelijking met conventionele oplossingen). Om Stela nog energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken, is deze ook in een dimbare uitvoering te leveren.

Geoptimaliseerd voor elke wegbreedte


De nieuwe Directa™ lenzen in Stela zijn geoptimaliseerd voor elke wegbreedte: smalle lens (toepasbaar in smalle straten, fietspaden of stegen), standaard lens (toepasbaar in woongebieden) en brede lens (toepasbaar in brede wegen en pleinen). De lenzen zijn bijzonder efficiënt en sturen het licht zo exact mogelijk (rendement meer dan 90 procent). De vernieuwde leds in Stela zijn nu nog krachtiger en maken het mogelijk met veelzijdige lumenpakketen te werken. Dit houdt in dat Stela, met een standaard stroomsterkte van 350mA, ook op andere stroomsterktes bedreven kan worden (250mA, 500mA en 700mA). Door leds met een hogere stroomsterkte te gebruiken, kunnen bijvoorbeeld grotere mastafstanden worden overbrugd. Daarnaast is de Stela-familie leverbaar in diverse led-lichtkleuren: warm wit, neutraal wit en koel wit (hoogste rendement!). Hiermee biedt Indal op maat gesneden led-oplossingen voor elke verlichtingssituatie.

U vindt Nedal Industria op standnummer 2.038 van Verkeer & Mobiliteit 2010.

Terug naar Homepage V&M 2010 >>>