Secundair led-verkeerslicht: robuust en compact

vrijdag 12 november 2010
timer 2 min
Secundair led-verkeerslicht: robuust en compact Het secundaire led-verkeerslicht van Vialis is een robuust en compact verkeerslicht dat voornamelijk gebruikt wordt om een hoofdverkeerslicht te ondersteunen. De plaatsing lager op de mast maakt het verkeerslicht ook voor de voorste fietsers en automobilisten goed zichtbaar.
Secundair led-verkeerslicht: robuust en compact


Fantoomeffect blijft uit


Door te variëren met led-prints en sjablonen kan het verkeerslicht voor alle mogelijke toepassingen worden ingericht. Het secundaire led-verkeerslicht is hierdoor breed inzetbaar. Behalve als 'onderlicht' kan het ook worden gebruikt bij parkeergarages en bijvoorbeeld toegangspoortjes. Onderhoud aan de lantaarn hoeft minder vaak plaats te vinden door het lagere energieverbruik en de langere levensduur. De verlichting heeft een uitstekende zichtbaarheid. Doordat de kleur van het aspect wordt bepaald door de led's en de lenzen uit helder mocrolon bestaan, blijft het beruchte fantoomeffect uit.

Aparte led-print


Achter iedere lens van het verkeerslicht bevindt zich een aparte led-print, waardoor afgeweken kan worden van de standaard samenstelling rood-oranje-groen en er gevarieerd kan worden met de kleuren. Behalve in rood, oranje en groen is de led-print ook in wit verkrijgbaar.

Onderlichten bestellen


Sinds de start van de productie in 2006 van de nieuwe versie 'onderlichten', behorende bij de verschillende soorten verkeerslantaarns, heeft Vialis vijfduizend geproduceerd. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan wordt aan vaste klanten de mogelijkheid geboden om op 18 november aanstaande tegen een kortingstarief 'onderlichten' te bestellen. (ex-)Vialisten die betrokken waren bij de ontwikkeling van deze nieuwe secundaire verkeerslantaarn zullen deze dag aanwezig zijn om de bestellingen aan te nemen.
 

Terug naar overzicht producten >>>