Software dynamisch verkeersmanagement

vrijdag 24 september 2010
timer 2 min
Nieuw softwaresysteem dynamisch verkeersmanagement Verkeersmanagement wordt steeds vaker ingezet om de verkeersdoorstroming te verbeteren, parkeerproblemen op te lossen en het milieu te ontlasten. I-Real heeft met RealM2M Traffic een uniek systeem ontwikkeld voor het op afstand monitoren, besturen, beheren en managen van diverse verkeersinstallaties.
Software dynamisch verkeersmanagement

{igallery 81}

Nieuw softwaresysteem dynamisch verkeersmanagement

Verkeersmanagement wordt steeds vaker ingezet om de verkeersdoorstroming te verbeteren, parkeerproblemen op te lossen en het milieu te ontlasten. I-Real heeft met RealM2M Traffic een uniek verkeersmanagementsysteem ontwikkeld voor het op afstand monitoren, besturen, beheren en managen van diverse verkeersinstallaties.

Compleet systeem


Er zijn reeds vele systemen op de markt, maar dit één systeem belooft dat het zowel gegevensinwinning, datakoppelingen, databewerking, sturing als ook het managen van alle verkeersinformatiestromen kan bewerkstelligen, namelijk RealM2M Traffic. Het is een web gebaseerd, gebruiksvriendelijk systeem, dat individuele systemen voor ieder type verkeersinstallatie (zoals Parkeer Route Informatie Systemen, Openbare Verlichting, Verkeersregelinstallaties, Dynamisch Route-informatiepaneel etc.) overbodig maakt.

Afstemmen


Overheidsinstellingen kunnen met RealM2M Traffic alle verkeersinstallatiesystemen op elkaar afstemmen, waardoor de verkeersdoorstroming wordt bevorderd en de verkeersveiligheid wordt vergroot. Tevens draagt het systeem bij aan de reductie van fijn- en stikstof.

Module Onderhoudsmanagement


Met toevoeging van de module voor Onderhoudsmanagement is het systeem compleet te maken. Hiermee zijn onderhoudsinspecties aan de verkeersinstallaties te registreren en te analyseren, evenals het plannen van onderhoudswerkzaamheden en het budgetteren van onderhoud.  

Demonstratie


I-Real is aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte en zal hier een demonstratie van RealM2M verzorgen (standnummer 4.026).      


 

Terug naar overzicht producten >>>