Supreme verkeerslicht

dinsdag 29 juni 2010
timer 1 min
Peek introduceert het . Het verkeerslicht bevat de modernste technologie, is betrouwbaar, vandalismebestendig, energiezuinig, duurzaam en 100% recyclebaar. Ontwikkeld volgens de nieuwste techniek en met de juiste lichtopbrengst en minimaal energieverbruik.
Supreme verkeerslicht

 

Led-techniek


De Supreme is uitgerust met de door Peek Traffic ontwikkelde, geavanceerde T-Led lampmodules. Deze led-verlichting staat garant voor de juiste lichtopbrengst en een minimaal energieverbruik.

Behuizing


De behuizing van het Supreme verkeerslicht is gemaakt van vandalismebestendig gerecycled aluminium en voorzien van een gerecycled policarbonate voorzijde, volledig volgens de recente internationale normen. Bij de vervaardiging van de behuizing wordt gebruik gemaakt van een innovatieve spuitgiettechniek, waarbij het aluminium onder hoge druk in een mal wordt gespoten. Aluminium is uitstekend bestand tegen UV-straling, warmtebestendig en bovendien 100% recyclebaar.


Verschillende uitvoeringen


Het Supreme verkeerslicht is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Om een optimaal resultaat te bereiken, is de Supreme uitgerust met verwisselbare inlegsjablonen die in de T-Led lampmodule geplaatst zijn.

Terug naar overzicht producten >>>