Totaaloplossing met eigen filosofie

woensdag 10 november 2010
timer 2 min
De inzet van een juiste kabel in relatie tot een toepassing beperkt zich al lang niet meer tot het kiezen van een kabel uit een standaard catalogus. Opdrachtgevers krijgen steeds meer te maken met een complexe samenhang van factoren die niet alleen van technische aard zijn. 
Totaaloplossing met eigen filosofie

 

Bepalende factoren


Regelgeving, normen en systeemeisen bepalen steeds meer de keuze van technisch hoogwaardige producten, maar ook verantwoordelijkheid naar de maatschappij eisen gepaste aandacht. Neem daarnaast nog de aanvullende en voor iedere opdrachtgever specifieke eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit en de keuze van de kabel staat ineens in een complexer perspectief.

ELDTRAFFIC pakket


Sinds 1980 speelt Eldra hier met haar kennis en ervaring op het gebied van kabels voor infratoepassingen, het ELDRAFFIC® pakket, een belangrijke rol in en bepaalt de standaard. ELDTRAFFIC®'s filosofie kenmerkt zich in producten die zich onderscheiden op technisch, milieutechnisch en praktisch niveau. Met deze filosofie als basis worden nog elke dag nieuwe innovatieve producten ontwikkeld die aansluiten bij de ambitieuze doelstellingen van onze opdrachtgevers.


Duurzame innovaties


De nieuwste duurzame innovatie binnen merknaam Eldtraffic® is een kabel, ontwikkelt
met een uitermate grote flexibiliteit, voor toepassing in openbare verlichting. Met deze
ontwikkeling staat Eldra wederom aan de top van de inframarkt en maakt zij een snellere
verwerking ten opzichte van de bekende en veel toegepaste EO-YMeKaszh OV-kabel mogelijk. Door het sterk verbeterde vlechtwerk om de kabel worden betere EMC eigenschappen gerealiseerd, en de toevoeging van extra hulpaders maakt dat de kabel uitermate geschikt is voor toepassing in openbare dynamische verlichting. Door gebruik te maken van halogeenvrije en milieuvriendelijke materialen mag deze kabel met recht duurzaam worden genoemd.

U vindt Eldra op standnummer 2.090 van Verkeer & Mobiliteit 2010.

Terug naar Homepage V&M 2010 >>>